top of page
Logo Punto Rosso Bianco

TRADIZIONE, MAESTRIA E QUALITÁ

Questi gli ingredienti dei nuovi panettoni Punto Rosso

IMG_6096.jpg

Preparati secondo una metodologia più lunga e impegnativa del metodo usuale, che prevede 3 lievitazioni e 3 impasti, da cui si ottiene un prodotto unico, con una struttura estremamente soffice, profumato e digeribile grazie alla lunga lievitazione.

All Products

Preparazione della pasta

OUR

LABORATORY

Here in the Punto Rosso laboratory

 we create and produce

only handcrafted products.

From amaretti, to panettone,

to the dove, passing through the delicious ones

Pan del Cloister.

All our confectionery specialties

They are waiting for you!

About
Punto Rosso Laboratory
Stefano_Faita_Visit_135.jpg
“OUR OBJECTIVE: CREATE PRODUCTS
OF THE HIGHEST QUALITY.” 

Luca Lazzaroni -

THE AMARETTI

OF TRADITION

 SARONNESE

HISTORY AND LEGEND

 

According to legend, Amaretti were prepared for the first time by a young couple as a gift to the Cardinal of Milan. From a mixture of apricot stones, sugar and egg white we obtain the famous round sweets, crunchy and decorated with flakes of granulated sugar, called Amaretti, of which we offer four delicious flavours; classic, chocolate covered, raspberry and pistachio covered.

Amaretti Classici
dried-apple.jpg

Shipping fees

Customer care

Easy Return

Pagamenti sicuri

Subscribe to our newsletter

Enter your email and stay updated on our news

Grazie per l'iscrizione!

bottom of page